Avant-première FC De Kampioenen Forever

 

Jong Sint-Gillis organiseert  een exclusieve avant-première van F.C. De Kampioenen Forever, de nieuwste film rond FC De Kampioenen. Uiteraard zijn niet alleen onze spelertjes, maar ook broertjes en zusjes, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s van harte uitgenodigd!

De avant-première voor onze club vindt plaats op zondag 10 december om 10.30 uur in Cinema Albert in Sint-Gillis-Dendermonde.

De prijs voor een ticket bedraagt 5 euro. Het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina.

Het verhaal

DDT is “back in business” en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers.

De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg “FC De Kampioenen” blijven noemen.

Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn afgesloten.
Mogen we jullie vragen om zo snel mogelijk het juiste bedrag (5 euro per ticket) over te schrijven op rekeningnummer BE05 0689 0713 9175 van Jong Sint-Gillis met vermelding “FC De Kampioenen / naam van de speler”.