Indoortornooi

 

Het indoortornooi van Jong Sint-Gillis is dit jaar aan zijn derde editie toe. Ons tornooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 en zondag 22 december.

Net zoals vorig jaar spreiden we ons tornooi dit jaar over twee dagen, waardoor we meer teams per leeftijdscategorie kunnen verwelkomen in de sporthal van Sint-Gillis-Dendermonde.

Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën.

  • U8 (zaterdag)
  • U9 (zondag)
  • U10 (zaterdagavond)

We focussen ons dit jaar op de leeftijdscategorieën U8 en U9. Omdat we vorig jaar in deze leeftijdsgroepen heel wat teams moeten weigeren hebben, organiseren we voor beide groepen twee tornooien.

Op zaterdagvoor- en namiddag is er telkens een tornooi voor U8, terwijl er op zondag twee tornooitjes zijn voor U9. Elk tornooi wordt op maximum een halve dag afgewerkt. We laten jullie ook ruim op voorhand weten of jullie club in de voor- of namiddagblok zal spelen.

Net als vorig jaar wordt er 5 tegen 5 gespeeld op schoenen met platte zolen. We houden eraan om de wedstrijden af te werken op enkele uren. Iedere speler krijgt na afloop een aandenken.

BELANGRIJK: Ons tornooi is gericht op gewestelijke ploegen. We rekenen op ieders sportiviteit om daar eerlijk mee om te springen en ook effectief met een ploeg van gewestelijk niveau op het tornooi te verschijnen.

Het indoortornooi is volledig volzet