Sint-Maartenfeest

Op zaterdag 09 november krijgt onze club hoog bezoek. Niemand minder dan Sint-Maarten en zijn zwarte pieten. Gezien de groei van onze club en omdat de Sint niet houdt van overvolle kantines, valt het feest dit jaar uiteen in twee delen.

We verwachten onze jongste spelers (van U5 tot en met U11) om 15.00 uur in de cafetaria van de sporthal. In afwachting van de intrede van de Sint en zijn Pieten krijgen we immers nog speciale bezoekers op de vloer.

Omstreeks kwart na vier verwachten we dan de Sint en zijn gevolg in de cafetaria.Β Nadat alle aanwezige kindjes (dus ook broertjes en zusjes) bij de Sint langs zijn langs geweest voor een kleine attentie, serveren we frietjes en curryworsten.

Onze oudere spelers (U12, U13, U15 en U17) verwachten we tegen 19.00 uur. Ook zij krijgen uiteraard een cadeautje van de Sint, al is de kans groot dat de Sint op dat moment onze club al heeft verlaten om nog even bij te slapen vooraleer hij ’s nachts met zijn pieten op pad gaat.

Voor onze spelers is deelname aan het Sint-Maartenfeest gratis. Voor broertjes en zusjes vragen we een kleine tussenkomst van 5 euro per kind. Zij krijgen ook een snoepzakje van de Sint.

Ook volwassenen kunnen de benen onder tafel schuiven. Voor hen serveren we stoofvlees met frietjes tegen de prijs van 12 euro per persoon. Om praktische redenen vragen we wel om vooraf in te schrijven.

Mogen we vragen dat wie meer dan 1 speler in onze club heeft, onderstaand formulier een keer per speler invult (het aantal broertjes / zusjes en volwassenen moet uiteraard maar een keer ingevuld worden. Op die manier weten we perfect hoeveel spelers van elke ploeg aanwezig zullen zijn.

Inschrijven kan tot en met maandag 4 november.