Winterweer = aangepaste kledij

De temperaturen hebben de voorbije dagen een forse duik genomen.

Om ziektes en blessures te voorkomen is het dan ook beter om tijdens de wintermaanden met aangepaste kledij (lange broek en lange mouwen) op training te verschijnen. Trainen in korte broek of in truitjes met korte mouwen is niet meer toegelaten. En trainingsjas, pull of thermisch ondertruitje (met lange mouwen) is verplicht.

Voorzie ook voor wedstrijden handschoenen, een thermisch ondertruitje of soupull en een lange, zwarte thermische broek of zwarte kousenbroek.

Voor keepers is het interessant dat ze op wedstrijden een extra outfit mee hebben om op te warmen. Een 10-tal minuten voor het einde van de opwarming kan een keeper dan naar de kleedkamer gaan om zijn (droge, warme) wedstrijdoutfit aan te trekken.

We willen graag ook nog een keer oproepen om alle kledij te naamtekenen of te merken. De voorbije weken is weer heel wat kledij verloren gegaan. Wie iets in de sporttas van zoon- of dochterlief vindt dat niet zijn eigendom is, kan dit via de trainer of afgevaardigde aan de juiste personen terugbezorgen.