Quarantraining, dag 29: Mikken

Tot halfweg mei bieden we volgens themadagen elke dag een oefening aan. Op maandag dagen Mats en Gus jullie uit om beter te leren mikken.

De opdracht van vandaag: pass 30 keer binnen een minuut tegen de muur, eerst links, dan rechts, in 1 of 2 tijden. Hoger tegen de muur trappen mag ook, telkens met een tussenbots, wie kan het 30 keer zonder tussenbots?

Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de oefening uitvoert. Het hoeft zeker niet perfect te zijn, maar oefenen zorgt ervoor dat je beter wordt! Vervolgens stuur je de video op naar ons: post hem in de Whatsappgroep, mail hem naar info@jongsintgillis.be of deel hem op Instagram met de hashtags #jongsintgillis en #quarantraining

Vergeet ook niet elke dag een vijftal minuten te jongleren met of zonder de senseball.