Reminder: lidgeld en infofiche

We merken dat een aantal mensen het lidgeld voor komend seizoen nog niet in orde heeft gebracht. Mogen we vragen dat jullie dit zo snel mogelijk in orde brengen? Begin september ontvangen jullie van ons dan via e-mail een attest dat jullie kunnen gebruiken om een deel van het lidgeld te recupereren bij het ziekenfonds.

Het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 bedraagt

  • 50 euro voor U5 (tien trainingen)
  • 150 euro voor U6
  • 200 euro voor U7 tot en met U17
  • 250 euro voor onze dames

Een tweede speler uit hetzelfde gezin geniet 10 euro korting.

Het lidgeld kan betaald worden op rekeningnummer BE05 0689 0713 9175 met vermelding LIDGELD 2020-2021 NAAM SPELER

Beschik je over een Uitpas? Vergeet dan niet je Uitpasnummer door te sturen naar info@jongsintgillis.be

Ook de infofiche moet nog door heel wat mensen ingevuld worden. Het is belangrijk dat alle nieuwe spelers deze infofiche invullen.  Om in orde te zijn met de Europese privacyrichtlijnen moeten we voortaan immers van iedereen toestemming hebben om foto’s te nemen of te publiceren. De infofiche invullen kan hier.