Jong Sint-Gillis schenkt 10 maaltijden aan De Tondeldoos

Een gulle gever stortte in de aanloop naar ons eetfestijn 150 euro op de rekening van onze club, met de bedoeling om daar 10 kansarmen mee van een portie paardenworsten te voorzien. Omdat onze slogan ‘Alles voor de jeugd’ is, hoefden we niet lang na te denken aan wie we die tien maaltijden zouden schenken.

Kinderfonds De Tondeldoos Dendermonde VZW helpt kansarme kinderen in onze stad. Zij kunnen elke steun gebruiken, gezien de kansarmoede blijft toenemen. Het is maar een klein gebaar, maar bovenop de schenking van een sympathisant gaven we ook nog spaghettisaus weg aan de organisatie.

We zijn niet voor niets een club met een hart en zijn blij dat we naast het opleiden van jongens en meisjes tot voetballers ons sociaal engagement op deze manier in de verf kunnen zetten.

One comment

  1. Namens de gezinnen en de medewerkers van de Tondeldoos wil ik jullie van harte bedanken voor jullie bijdrage. Jammer genoeg zijn de armoedecijfers in Dendermonde niet ok, zoals in de meeste Vlaamse gemeenten, maar jullie schenking toont dat er veel solidariteit is in onze stad. Het is ook niet de eerste keer dat jullie ons steunen, en jullie kennende, waarschijnlijk ook niet de laatste keer! 🙂

Comments are closed.