Alle activiteiten voor U5 tot en met U13 stopgezet

Helaas moeten we jullie meedelen dat, naar aanleiding van het stijgend aantal coronabesmettingen bij kinderen van het basisonderwijs, de stad Dendermonde extra maatregelen neemt. Zo schakelen onder meer alle Dendermondse basisscholen over op code rood en moeten alle verenigingen en clubs hun fysieke activiteiten verplicht stopzetten voor -13-jarigen (U5 tot en met U13).

Alle verenigingen en clubs moeten vanaf woensdag 3 februari tot en met vrijdag 12 februari hun activiteiten verplicht stopzetten voor -13-jarigen. Dat betekent dat fysieke samenkomsten van verenigingen en clubs (jeugd, cultuur, sport …) volledig verboden zijn, zowel binnen als buiten.

De huidige maatregelen voor jongeren van 13 tot 18 jaar blijven behouden (geboren in 2007-2002). Binnen deze groep zijn er quasi geen besmettingen, waardoor clubs en verenigingen hun werking voor deze groep kunnen verderzetten, met respect voor de coronamaatregelen.

Meer info op de website van de stad.