Paasstage opnieuw een schot in de roos!

De voorbije week organiseerden we voor de vijfde keer een voetbalstage. Met bijna 80 ingeschreven deelnemers mogen we spreken van een geslaagde editiei. Het was bij momenten frisjes, maar gelukkig bleef het grotendeels droog en was de zon heel aanwezig en dus beleefden onze toppers een geweldige week.

Jammer genoeg konden we door covid niet afsluiten met onze jaarlijkse barbecue, maar dat moet volgend jaar zeker opnieuw kunnen!

Bekijk de foto’s van de stage op onze Facebookpagina.

Afsluiten doen we graag met een woordje van dank voor iedereen die de voorbije week een handje heeft toegestoken voor en achter de schermen: in de eerste plaats onze TVJO Kevin die samen met heel wat van onze vaste trainers en een aantal spelers van onze U17 voor een sportief hoogstaande en leerrijke stage. Dikke merci, toppers!

Een bijzondere vermelding is weggelegd voor Rik, Marc, Stef en Bart die ervoor zorgden dat onze spelers en trainers ook naast het veld in de watten werden gelegd met onder meer gezonde en lekkere tien- en vieruurtjes, vers water, een dagelijkse fotoreportage,….

En uiteraard bedanken we ook onze vrienden van FC Moerstraat voor het gebruik van hun accomodatie!