Volgend jaar spelen we provinciaal!

Onze club liet dit jaar opnieuw een audit uitvoeren door DoublePASS, een door de Voetbal Federatie Vlaanderen (VFV) erkend auditbureau dat gespecialiseerd is in de voetbalsector.

Onze club haalde 2 sterren waardoor we volgend jaar provinciaal voetbal mogen aanbieden.

Het resultaat van de audit is een lijvig rapport met daarin niet alleen de sterke punten van onze club, maar ook een aantal werkpunten om de werking van onze club en de kwaliteit van onze opleiding verder te verbeteren.

Onze club kreeg onder meer goede punten omdat de jeugdopleiding binnen onze club primordiaal is, onze website alle nodige info bevat, trainers en vrijwilligers de nodige ondersteuning krijgen om te werken en zich bij te scholen en Jong Sint-Gillis gaat voor een stevige lokale verankering.

Uiteraard blijft in de toekomst ook regionaal voetbal voor ons superbelangrijk. Al onze spelers krijgen ook in de toekomst evenveel kansen om te trainen en regionale en provinciale teams zullen samen in carrousel blijven trainen. We zijn allemaal Jong Sint-Gillis!

We zijn als club bijzonder trots dat we op amper 4 seizoenen tijd dit hebben kunnen realiseren en zijn alvast klaar om van ons vijfde seizoen een feestseizoen te maken.